jag ser bara dig....och jag känner bara dig

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ser bara dig....och jag känner bara dig




Barfota i mina vener..

 

 

 

 

 

 

De visste att du var min älskling
när de läste mina dikter
De upptäckte dina fem bokstäver i ditt namn
medan de läste min handflata..

Man kan neka allt
utom lukten av kvinnan som vi älskar
Allt kan döljas
utom kvinnans steg som vandrar barfota inom oss
Allt kan diskuteras utom din kvinnlighet

Vart ska jag gömma dig?
Vi är som två brinnande skogar
Vart ska jag gå med dig?
Vart ska du ta mig?
Vi är synliga för världen som havets strand
synliga som två fiskar av guld
i en akvarium av kristall

När de läste mina dikter om dig
så förstod källorna av mitt språk
Och
de nådde ända fram till dina ögons hamn

Ta bort dina händer
ifrån mina vanor och små saker
Ta bort dina händer
ifrån min penna som jag skriver med
och mina papper som jag klottrar på
Ta bort dina händer ifrån mina skrifter

Är det omöjligt
Att skriva med dina fingrar
Andas i dina lungar
eller
att
Du gråter med min ögon
Kom sitt lite med mig
för att rita om kärlekskarta
Sitt
så vi får se
gränserna mellan dina ögon och mina sorger

Vill veta
Var börjar din territorialvatten?
Och var slutar mitt blod ?
Och
i vilken timme av natten
ska du börja din invasion
av mig

 

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 525 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-09-26 20:41



Bookmark and Share


  aol
vackert så fint
2010-10-03

  LenaJohansson VIP
vackert o bra
2010-09-28

  Anna*
Din poesi rinner som ett vattenflöde och sipprar in på djupet. Titeln är fantastisk!
2010-09-27

  Suzy med punkterna
Där bokstäver blir till vackra pärlor....
2010-09-27

    ej medlem längre
Känsligt.
Vackert.
2010-09-27

    Jess81
älskar dina dikter...och de är ännu vackrare för ett nyförälskat hjärta..=)
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m