Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntan

Jag väntar..

Men livet väntar inte

Tiden går sin gång i samma takt

utan barmhärtighet,utan förståelse för att jag väntar

Jag väntar..

På meningen med livet

Livet

Jag kan leva med min väntan, men inte vänta med att leva








Fri vers av eja
Läst 266 gånger
Publicerad 2007-09-15 22:57



Bookmark and Share


  Tabes
Så innerligt sant. Tack för att du formulerade dessa tankar.
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

eja