Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla tror att jag har glömt

Alla tror att jag har glömt

Jag ler och gråter samtidigt

Det är så det är
Det är så det måste vara

Jag känner att jag måste glittra och leva ännu mer annars finns jag inte

Jag är rädd att känna smärtan och tomheten inom mig
Att inte existera

Alla tror att jag har glömt




Fri vers av eja
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-16 02:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eja