Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min dotter


nio månader är länge att vänta

Som jordens hemlighet..

Som universums oändlighet..

Som en fallande stjärnas betydelse..

Så stor och unik är din närhet

För varje dag lite mera sann

och min längtan växer

att snart ha dig i min famn




Fri vers av eja
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-16 16:34



Bookmark and Share


  aol
så vackert
2007-10-20

  prinscess VIP
mycket vackert
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

eja