Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksmonster



äter och förgör

mumsar hjärtan med begär

berör

förför

upprör

klampar på utan besvär




Fri vers av eja
Läst 385 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-30 17:53



Bookmark and Share


  Tabes
Ett sånt monster vill jag inte råka på...
2007-09-30

  ff-eliciaa
Underbart. Beskriver något levande som tar för sig. Letar upp vad det vill ha.
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

eja