Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är som ett barn

osäker men ändå stursk

Glimten i ögat följer vaksamt

varje steg jag tar

Din blick med ett barns sårbarhet

men en mans styrka

jag vill krama dig

skydda dig

ta dig till mig och ge av mig själv

visa hur bra det kan vara




Fri vers av eja
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-30 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eja