Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kom å mys min älskade unge

Kom å mys
min älskade unge!

Nej fy lägg av! säger du och trycker dig mot min famn
låtsas sträva bort men fastnar ändå

I vardagens gnabb och tjat gäller det att ta tillfället i akt
mellan makaroner och falukorv,läxor och måsten

att ändå visa sin kärlek och omtanke

Inför dina kompisar är du på din vakt
tycker jag är SÅ jobbig så

Men

När natten är hos oss
kommer armen smygande..

kärleken skyddas av påhittad sömn
skickar värme i min kropp och väcker tigern inom mig

jag ska beskydda dig tills jag dör - min älskade unge!




Fri vers av eja
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-09-30 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eja