Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffemamman

Mamma..

Jag undrar hur många koppar kaffe vi druckit tillsammans..

Du bjuder mig,jag bjuder dig

En gest av gästfrihet som vi tar som självklar

Men orden..

Orden som talar om värme och omtanke...vart tar de vägen?

Varför bjuder vi inte på dem?

Ibland önskar jag att vi kunde prata istället för allt \"prat\"

Du är ju i alla fall min mamma och jag är din dotter

Jag älskar dig, det vet du väl?
Du älskar mig,det gör du väl?

Jag har bestämt mig

Imorgon blir det ingen kaka till kaffet

Bara ord




Fri vers av eja
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-16 02:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eja