Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som magnet mot en kylskåpsdörr

Rummet är fullt av skuggor

De rör sig omkring oss
påminner om vår önskan om att inte synas

Dina ögon lyser i tevens sken

Glittrar
drar
suger mig till sig
som magnet mot en kylskåpsdörr

våra händer leker utan att nudda

ord som flätas samman för att brytas

av tystnad

Vi räds tystnaden för i den finns en längtan

efter flykt ifrån verkligheten




Fri vers av eja
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-30 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eja