Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet


FRIHET

Något som alla vill ha men få kan ge

Jag vill ge dig frihet,
för att jag älskar dig

Jag vill inte ge dig frihet,
för att jag älskar dig

Rädd att mista dig




Fri vers av eja
Läst 222 gånger
Publicerad 2007-09-16 01:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eja