Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
funderingar i sängen bredvid, då jag var förälskad bara måttligt i tre sekunder.


KAN KOLTRASTAR SNARKA?

Det sägs att om man spelar in en koltrasts sång
och drar ner hastigheten , kan man höra en symfoni av melodier flättade i varandra.
 Funderade på vad som skulle avslöjas i dina snarkningar, om jag gjorde samma sak.
 En berättelse om kärlek, blandat med ett recept på fläskfilegryta, tankar på en ny dikt, en kärleksförklaring (till mig?) en saklig beskrivning över hur de oljade bowlingbanan under tävlingen i helgen.............Kanske en liten ny sång om barnen..............

La mig i soffan, vid tretiden, strax innan jag beslutade att strypa dej.

Konstigt att en blick och en kyss morronen efter får mig att glömma och bara....
Älska!!!!

Jag tror nog att koltrastar också snarkar och är oerhört älskade...ändå.

Din JAN




Övriga genrer av Jan Linderoth
Läst 357 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-16 11:17



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Köp öronproppar!
Hehe, underbart
kärleksfullt!
2007-09-16

  aftermath
ja, jag gick igång på det om hastighet och väljudet som följer vid långsam uppspelning!
om det är så...så är det ju FANTASTISKT!
2007-09-16

  Catrin
Det är klart koltrastar snarkar... det är bara när man är riktigt musikalisk som detta uttrycksmedel kan förfinas och uppskattas av andra... fast det säger kanske mer om mig än om dig : )
2007-09-16

  Sometimes_Always
Åhh vilken underbar dikt. Ska visa den för min sambo så kanske även han kan förlåta mina snarkningar :)
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth