Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4-2

Det blev 4-2, sa han
när han kom hem med
skitiga shorts,
svetten rinnande i pannan
och benskydden fasttejpade kring vaderna.
4-2 till det andra laget alltså.

Som vanligt

Och ändå kämpar han tappert
utan sura miner
och utan bitterhet

Min älskade pojke,
du är min fotbollshjälte!!

 

 




Fri vers av Lapptanten
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-16 12:44



Bookmark and Share


  DanSan
****************************

4-2 på bortaplan är en bra siffra!!!
Om det blir hemmamatch blir det
säkert oavgjort och så nästa match
en bländande vinst!!!

****************************
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten