Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långsam - ett relativt ord

Jag är inte långsam
Jag gillar bara
Att dra ut på saker och ting

Ingen gillar väl när saker tar slut?




Fri vers av klarafisk
Läst 382 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-16 13:46



Bookmark and Share


  aberatio
Hehe... Väl talat :)
2007-09-16

  Sometimes_Always
Charmig sanning :)
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

klarafisk
klarafisk