Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten hyllning till barndomen, det känns som om det var länge sen...


Barndom


Barndom är att tro

att man för alltid kommer att finnas till

att man aldrig kommer att bli gammal, grå och

rynkig

att för alltid få bo hos sina föräldrar och aldrig bli stor


Barndom är att förlora sig i leken

och när leken är slut

först då

märker man att man är hungrig

eller törstig

tänk att få uppleva den känslan igen!


Jag har tyvärr blivit vuxen....




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 419 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-16 15:18



Bookmark and Share


  Tildus
jag me :-(
barndomens tro växer man tyvärr ifrån. Inga geleŕåttor till middag idag ;-)
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis