Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

”Du” är meningen med livet.

 

 

Kan det vara så enkelt att svaret på gåtan "meningen med livet" är "du"

 

Att:

Meningen med ditt liv är

du

 

Men:

Meningen med mitt liv är ju också

du.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-16 16:59



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
nä men - nog är meningen med ditt liv mer än bara någon annan...
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf