Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev jag i fredags(14 sept) på bussen


Regnigt som fan Nej det e inge trevligt väder

Regnigt som fan
Nej det e inge trevligt väder
sitter här i bussen med pissblöta kläder
Dojorna läcker, men vad gör väl de?
När ett sånt gött gäng sitter här
på sättene breve
Det är tissel å tassel, massa prassel
Det är mysigt i bussen
å jag känner mig glad
Var e vi påväg, jo till en vacker stad....




Fri vers av Jack Vresan
Läst 466 gånger
Publicerad 2007-09-16 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack Vresan