Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle detta raggningsförsök fungera?

 

 

- Har du inte ibland funderat på hur det skulle kännas att uppleva något man drömt om?

- Jo flera gånger.

- Tycker du att man ska pröva om man får chansen?

- Såklart, ifall ett sådant tillfälle tycker upp ta chansen och pröva.

- Va bra, för du ser inatt så drömde jag att jag kysste dig.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-16 17:50



Bookmark and Share


  Jojo
En helt klart godkänd replik. Med charmen påkopplad är den oemotståndlig.
2007-09-18

    Lena Nilsson
Ha ha, har du testat den irl?
2007-09-16

  Lilla My* VIP
Kanske, kanske inte...beror på vem som frågar...;)
Men.. nice to try!
2007-09-16

    sunnanvind
Ja den var ju klurig...*L*
2007-09-16

    Oprofessionell
alltså jag skulle nog inte falla för det trixet, känns lite föör smörigt för min del :)
2007-09-16

  albertina
Bra försök. Det beror ju självklart på vem du kör den på såklart. Själv gillar jag inte direkt sånna raggnigsörsök, men jag vet några som gör det. Så försök vet ja så kan du väl skriva hur det gick hi hi =9
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf