Tänk att bara ta ett kort farväl, lova att man väntar i slutat av vägen, tills solen gått ner och regnet slutat falla,  Om det ändå kunde vara så. Farväl, Farväl. v" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk att bara ta ett kort farväl, lova att man väntar i slutat av vägen, tills solen gått ner och regnet slutat falla,  Om det ändå kunde vara så. Farväl, Farväl. v


Att ta farväl?

Jag ler och skrattar, jag vill ta farväl

Att kunna gå fram och berätta, nu är det så här

Inte fälla en tår, bara viska hejdå

Vi ses igen, när du upp för himlen går

Farväl Farväl

Jag vinkar dig, ett skratt en slängkyss, lova att minnas mig

För mitt minne, kommer alltid bestå av dig, av er och hur mycket vackra saker, fanns för mig

Kommer inte ha någon aning, inte ens ett minne

Om hur dålig världen var

Om hur smärtsamma minnena var 

Jag kommer nu ta farväl, men alltid minnas er mycket väl

Farväl, Farväl Nu lämnas min själ.




Fri vers av Knocking
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-16 17:52



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Jättefin!
2007-09-16

    Oprofessionell
rimmen passar verkligen in i denna och den får texten att liksom få ett nytt sken
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Knocking
Knocking