Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sluta regna i mitt huvud, få mig att se igen Vill se riktigt igen, vill inte se suddigt Vill inte vara kall och blöt, annars, är jag snart död . v


Få slut på min regnsäsong

Snälla sluta regna nu, ta bort molnen som är över skyn
Få det att få ett slut
Se solen kika fram, och värma lite grann
Se översvämningar av sorg torka bort, och nytt växa upp
Blad och blommor, och fjärilar flyger fint
Vackert med väder, är det inte det?

Jag går i linne och kjol, när sommarn dog
Regnet föll på mina armar och åska slog ner
Det blåser och är så kallt, snälla kan ingen se
Jag sträcker mig så långt för att nå din hand
Känna mig trygg från att falla, kanske simma i land

Med blå läppar, och röda ögon
Går jag längst vägen, och upp för den långa backen
Försöker stå fast, men jag ramlar hela ti\'n
Det är så halt och blött, allting är så dött
Inget liv jag ser, på på flera mil

Ensam i värden, det är dystert och mörkt
Men jag är faktiskt inte rädd, inte ett dugg





/ Sabbe.




Fri vers av Knocking
Läst 369 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-15 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knocking
Knocking