Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idiot

Världen är full av idioter som klantar till,
Idioter som inte vet bättre än att andas in,
Andas ut och springa bort, förstöra och leva kort

Sälja sin trogenhet, för att slippa bort
Skylla på andra, eller ge upp sitt hopp

Du är en idiot, ja den största jag vet
Du är så dum, fast vacker när du ler
Jag blir alltid så irriterad på dig, när du gör allt fast jag ber
Sluta sluta, du förstör för dig själv
Tänk inte på mig, jag klarar mig hem

Idiot idiot, jag vill vara din
Idiot, idiot, jag har alltid varit en idiot och kommer föralltid att förbli
En idiot -

Idioter är vi allihopa, allihopa, allihopa
Ja med, och du med
Ja med, och du med

Idioter kryllar sig vid världens ände, tänker på sin närmste och tittar bakåt
Finns jag inte mer, kan jag väl alltid få leva kvar med dig
Med sorgsna ögon, med blicken ner
Där faller tårar, och jag finns inte mer
Idiot idiot, du finns inte mer
Varför ge upp, när det ändå finns en trappa ner?
Du behöver inte hoppa, från världens ände för att försöka nå, din själsfrände




/ Sabbe.




Fri vers av Knocking
Läst 475 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-01 16:30



Bookmark and Share


    Anonym Ängel
oooh...ja världen är full av idioter..helt klart...komentaren får du av jordens största idiot...
bra text iaf..gillade den : )
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Knocking
Knocking