Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min honungslena röst

Naglarna lämnar djupa
spår i handflatan
Frustrationen väller upp
med bitter smak i munnen
Min honungslena röst
säger kloka ord

Möter med stadig blick
mörkblå av återhållen ilska
Oförståndets naivitet
med befogenhet fatta beslut
Min honungslena röst
säger intelligenta ord

Önskar jag vågade resa mig
rak i ryggen och huvudet högt
Lämna rummet
med en elegant sorti
Min honungslena röst
säger väl valda ord




Fri vers av Annette Andersson
Läst 485 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-16 18:36



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Skakandes av undanhållen vrede hamnar orden på pappret med ett lätt leende och mjuka rörelser. Den är klockren! Förmedlar känslan fantastiskt starkt!
2007-09-16

  Erik L
Stark dikt som applåderas!
2007-09-16

  Michaela Dutius
Ja mer ään ofta önskar vi att vi kunde göra en elegant sorti istället för att med den där snälla rösten säga det som förväntas.
Dikt som leder till eftertanke.
2007-09-16

    sunnanvind
Väl beskrivet om att försöka behärska sig...
2007-09-16

  Ronny Berk
röster av honungs vara kan understundom formulera orden med bismak...
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson