Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ekar så läskigt i natten




Det ekar så läskigt i natten


alla ljuden skrämmer mig


och jag är mörkrädd du vet


käre nallen min håll min hand


håll den hårt om jag somnar


vaka över mig och väck mig om


monstret kommer


min egen goa nalle förlåt


förlåt att jag gömde undan dig idag


mina kompisar hade ju sett dig annars


förlåt att jag skäms över dig


jag lovar att krama dig oftare



och aldrig gömma bort dig mera




Fri vers av sunnanvind
Läst 355 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-09-16 20:53



Bookmark and Share


  Thommy
Det var rart, allt som ger en trygghet är av godo även en liten nalle, bra skrivet.
2007-09-19

  devilsangel
Säg, räds du mörkret min vän? Aldrig fel att krama sin nalle men monster finns inte vet du väl *L*, bara i garderoben så den får man hålla stängd...

Gullig text av gullig tjej :)))
2007-09-17

  aftermath
fint, någon/något måste man krama
liten som stor
2007-09-17

  nettizen
ja, tänk ändå att en liten uppstoppad figur på nåt sätt ändå skapas till att få en egen personlighet och kan personifiera trygghet.
Sött skrivet och får mig att minnas hunden jag sparat sen jag var bebis......
2007-09-17

  Jack_iX
Fint skrivet om en trygghet nallen som släpades med överallt o skapade en trygghet i den stora världen !

Om än luggsliten o nött så fanns nallen alltid vid vår sida !

Ord som för en tillbaka till barndomen !
2007-09-16

  Lena K Nilsson VIP
Så sött skrivet! Tror jag ska ta fram min lilla isbjörn nu, som sitter här bredvid...
2007-09-16

    Lindizz
Vilken gullig text, gillar den!
2007-09-16

    Maria Malm
Så gulligt skrivet.
2007-09-16

    JJ VIP
Man ska vara rädd om sina nallebjörnar! Krama honom ömt! Mvh. JJ.
2007-09-16

    Issand. VIP
väldigt fin och gulligt :)
2007-09-16
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind