Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var på en soptipp idag.


Om det värdefulla skräpet och dess planer


De övergivna trehjulingarna
bakom containerna
och spisarna på vitvarornas kyrkogård
börjar känna
hur frustrationen
kryper i deras döda lungor.

Drömcyklarna och
granriset med frostiga
kommer på att de är ledsna för att
de slängts iväg
förgäves
och utan ångest.

 

Men i kväll ska
de de alla ta sig hem.

 

 

 

 

Och visst är vi så glada
för deras skull så
att vi kan tänka oss att ta hand om
de smutsiga
nallarna
som inte hittar tillbaka?




Fri vers av ingentingflicka
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-16 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka