Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina ansikten

Du har tusen ansikten
tusen olika roller spelar du
men bara en person är Ditt sanna jag

Du har tusen röster
för varje roll du spelar
men bara en röst är Din sanna röst

Du har dina tusen ansikten
samlade i ditt inre skrin
liksom andra samlar sina minnen i ett album

jag undrar vem kommer du vara idag
den ensamme clownen som jag ler åt
den arge som jag gråter av
den tyste som säger mer än tusen ord

För du har tusen ansikten
tusen roller som du spelar
men bara en person är Ditt sanna jag
den personen har jag lärt mig se
det är den som kommer fram när
du är rädd ,den som kommer när du gråter
när du tror att ingen hör ,att ingen ser
det är då jag ser Dig, ja det är då jag ser Dig





Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-17 00:53



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Instämmer med Carlita och Eva m h! \"Jag undrar vem du kommer att vara i dag\". Det finns tusen olika \"jag\" och \"du\", tusen ansikten. Kanske det \"sannaste\" endast kommer fram vid gråt eller rädsla. Så är det nog ofta.
En mycket tankeväckande och läsvärd dikt!
Ingvar
2007-09-18

  Carlita
åh en social kameleont, fascineras väldigt av dem. man vill in o leta.

fint skrivet
2007-09-17

    eva m h
Tycker om! Vad fint att du kan urskilja det sanna jaget från alla rollernas masker!
2007-09-17
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~