Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN FÖDELSEDAGS ÖNSKAN!

 

Jag önskar

att jag dig

min födelsedag kunde skänka.

Och att den

smärtan du nu känner

kunde lindra.

 

Då skulle min bemärkelsedag

verkligen ha en mening

och jag skulle bli

 den gladaste av de tacksamma.

 

 

Den finast födelsedagspresent

 jag skulle kunna få

är att

du

skulle komma ihåg mig

och

höra av dig.

 

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 482 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-17 16:42



Bookmark and Share


  Cris
Ja.. det vore den finaste presenten.
2007-09-23

  Lilla My* VIP
Vilken vacker nära födelsedagsönskan du skriver! Skänka bort sin födelsedag som tröst till en nära kär... så fint*
2007-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf