Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskar känslan av vinterns ankomst..världens största mysfaktor!


Varm glögg och raggsockar

 

sitter ute och andas in

frisk bitande höstkyla

minner om den tid som nalkas oss

den tid då gräsets gröna strån

går till sömns

under täcke av silvervit snö

 

runt ansikten flingorna skall dala

fukta våra frasiga läppar

och frysa till is i vått hår

men våra ögon..

ögonen ska tindra som tiaran 

likt barnens lekfulla själar

 

tända julljus och stjärnornas röda glitter

ska om kvällen lysa magiskt

i hemmens nedsläckta fönster

till ekot av lucians vandrande toner

vi väcka den glöd som väntat djupt

genom tiden...

 

ty vintern ger

sommarens värme

 

 

inom oss..




Fri vers av LadyFool
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-17 19:23



Bookmark and Share


    undefined
julrysningar i hela kroppen! Härlig beskrivning av en härlig årstid :)
2007-09-25

  Maria Zena Viklund
oj vilka ord de värmer min själ jag som avskyr vintern dina ord får mig att älska!
2007-09-19

    Issand.
vackert
2007-09-17
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool