Föralltid, förevigt. Känslor består, jag vänder mig till dig för att du kan läka mina sår, Så fin, Så rar. Önskar värkligen att det var du och jag v Än en gång, fast på ett annat sätt!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Föralltid, förevigt. Känslor består, jag vänder mig till dig för att du kan läka mina sår, Så fin, Så rar. Önskar värkligen att det var du och jag v Än en gång, fast på ett annat sätt!


Gråt Inte

Shiit, mina känslot bryter ut igen

Jag försöker att inte gråta, men det är för svårt att hålla tillbaka

Som att hålla käften när någon klandrar en för ingenting

Mina känslor droppar ut ur mina ögon som krigen i världen, dom lindrar ingenting

Hela tiden något nytt, något nytt

 

Dom varierar från dag till dag, på alla humör och beteende blandar jag, mitt mående dag för dag

Dag, för dag..

Jag blir så glad när du finns här, håller min hand, även när det skär    

I våra känslor, finns vi här för varandra, i vått och torrt

Älskade ängel, du som från himlen kom

Du tog min hand, stoppade mina tårar men ökade mina känslor mer och mer,

Mera och mera.

 

Älskar dig så fruktansvär mycket, att det värkligen gör ont

Jag vet, ni har hört dom orden förr, men detta är som gjort

Jag bryr mig inte om vad ni säger, för jag gör det ändå

En sån fin och ren själ, helar och alltid finns här

Oh du vacka, låt detta aldrig ta ett slut, även i de stunder jag nu finner som självmordsframkallande, Stanna här med mig, och jag ska alltid älska dig, förevigt.

Förevigt, förevigt.

 

/ Sabbe




Fri vers av Knocking
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-09-17 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knocking
Knocking