Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om hans hennes och mitt


Gestaltar

 

Grånad vind
av rädsla
sprungen

hennes smak
vidhöll dig

mina undanvikta
rörelser
nedslagna ögon
släppta tag

gråter

seende dig
omsluta  
vila väl
i hennes
gestalt

 

90.11.27

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-18 21:50



Bookmark and Share


    Lillemor
Längtan är stor
övergivenheten är stor.
fan, ibland är det tungt
att vara människa.
Fin text som anar saknad
men också avstånd
2007-09-22

  Christer Eriksson
samma tema samma tidsperspektiv -90. ett tungt år, höst. uppåt blir neråt, mer neråt. jag tycker så mycket om hur personliga dikterna blir med dateringarna. dagbokspoesi. summering av det hittills levda livet.. bra.
2007-09-19

  katt.inc
Smärtsamt, berörande och uppgivet, fint förmedlat.
2007-09-19

  Maria Zena Viklund
mycket vackert skrivet om än en sorglig text!
2007-09-19

  Lena Renman
Svårt? Ok, solklart tycker jag då. Han tar en annan. Två damer en herre alltså.
2007-09-18

  stella
Har svårt att greppa denna...behöver nog lite vägledning?!
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman