Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid köksbordet pratar vi om vardagsfrågor, vi är en helt vanlig familj...




Apropå Filippor

De Fram Gångs Rika Brinner
för sina jobb
familjar med
social komptens
och har
Var Dags Pussel

lösta med

farmödrar mormödrar
städerskor barnflickor 
eller andra
pigor och drängar

De framgångsrika
har månadslön
större än
barnflickans årslön

hämtad ur
skattemedel från
alla dessa barnflickor

Den används att
göda växthuseffekten
med

utan att vardagspussla
det förnekade flaskvattnet
eller ålderskrisa visa vi
tjejklassiker
..

 

07.09.18

 

OBS! Tjejklassikern sägs vara skida, löpa, cykla, att göra precis som män med  40 års kris alltså. Enligt aftonbladet söndag, hittad i tunnelbanan.

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 702 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-18 09:32



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej de här damerna som Var Dags Pusslar i överklassen och låter andra kvinnor göra hemjobbet är rkitiga svikare på alla plan enligt mig, men tyckandet är fritt så ingen behöver hålla med mig. Hur som deras agerande konserverar könsrollerna och fortsätter att ställa mannen utanför ansvaret för reproduktionen, som jag ser det.

Lena
2007-09-23

    Maria Malm
Bra skrivet om orättvisor, som blir allt tydligare..
2007-09-19

  stella
Endera dan Filippar vi väl ut!?!
2007-09-18

  katt.inc
Bra skrivet, jag vill inte heller ha flera Filippor.
2007-09-18

  Lena Renman
Ja så kan man ju kanske se det men det
finns så det räcker åt all om det bara
delas upp lite bättre och alla de där
som lever \"som man ska\" i västvärlden
håller på att i rasande tempo ta död på
vår planet, så ser jag det, man behöver
naturligtvis inte hålla med.
Mer Svalbard och minder Filippor
således, om jag får välja.
2007-09-18

  lodjuret/seglare VIP
livet kan aldrig bli rättvist
för att få något i ens liv
känns det som om någon annan
måste avstå från något
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman