Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett övergivet hus

Det står ett övergivet hus vid vägens slut
en gång målat i kärlekens färger
en gång vårdat och älskat
Det står ett övergivet hus vid vägens slut
jag frågar vinden vem som bodde där
vem som skrattat här
som lämnat sina minnen här
vilka fötter som trampade på marken
om de som skördade äpplena på träden
jag vill veta allt det där
Det står ett övergivet hus vid vägens slut
fönsterna är spruckna ,dörren likaså
blommorna har vissnat och blommat om igen
jag undrar så vilka som en gång levde här
det är det jag frågar vinden
nu kanske jag får svar ,kanske ..kanske
svar




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 497 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-19 01:17



Bookmark and Share


  Ken-ett
Underbar och rytmiskt vacker
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~