Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankarna flyger liksom fåglarna

Tankarna flyger liksom fåglarna med vinden
blandas med luften vi andas
Blommorna föds ur en frusen jord ,våra frön har valt att blomma
kanske var det solens smekande hand som fick dem att leva
trädens löv faller mot marken ,träden står nakna och frusna
tills solen lyser på dem igen

Det är vi nu ,vi två i gatlyktans vitbleka sken
hand i hand ,leende ,skrattande
viskande ,fnissande ,förtrollande vackra!

Vinden leker med vårt hår ,mot kinden landar
en frusen tår ,glöden växer likt eld i hjärtat
strimman av dagen är snart åter här
vi går genom natten ,tankarna fryger liksom fåglarna
med vinden ,blandas med luften vi andas

Blommorna föds ur en frusen jord ,våra frön har valt
att blomma ,lyckan kommer mer och mer
även under gatlyktans vitbleka sken




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 480 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-19 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~