Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten haiku om glädje...


Glädje

Glädje är skrattet

bubblande ur struparna

kan inte stoppa




Bunden vers (Haiku) av Aurora Borealis
Läst 478 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-19 15:01



Bookmark and Share


    Umbrella
det stämmer så bra. gillar den här, den är så sann. bar ordval här! :D
2007-09-23

  Matilda Linnéa Tinér
bättre beskrivning får man leta efter, HÄRLIGT:)
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis