Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbarhet


Sätt ett plåster på mitt hjärta

Snälla, hela mig med din blotta närvaro!

du sårar mig med dina vassa kanter

av meningslöshet


du sårar mig med dina

tomma ord som väger över

mot nollställdhet


de river och sliter i mig

gör mina blödande sår

bultande

du gräver i min varböld och varet sprutar


- sårbar blodförgiftning...




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-19 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis