Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En färgat alster ända ut i tåspetsarna

Som ur askan ur elden trodde jag att jag var grön
när jag satte mig lugnt ner på den blåa bussen
Men ack så fel jag hade
Bedrog mig
För även på den blåa bussen var alla människorna
rödklädda
Så jag ville inte tro att det var sant då jag bara måste
ha tuppat av
För allting blev alldeles svart
När jag sen vaknade upp på morgonen så märkte jag
att jag gjorde det hemma i sängen då jag insåg att det
bara var en hemsk mardröm som jag hade haft
Och när jag insåg det kunde jag ju inte längre
hålla mig för skratt
För vilken mardrömsnatt...

Ett färgat alster ända ut i tåspetsarna!

Ken Cassel
22/9-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-09-19 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel