Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solbelysta korn

Vattnet mörknade av ro
i solnedgångens sista stund

Du och jag
på bryggan

Minnen, susar i vassen.




Fri vers av Tidslös
Läst 352 gånger
Publicerad 2005-04-18 15:48



Bookmark and Share


  kath
Så fin bild du målar..."vattnet mörknade av ro" gillas" och likaså "minnen susar i vassen.." mycket bra och härligt

väldigt fint fångat med dina ord.
2005-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Tidslös