Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Death proof no 1




acceleration
Vägstreck
i ultrarapid

Som cocain
laddat
i blodomloppet

poesi utgjutelse
i explosions
kanalerna

för din brännheta
nakenhet




Fri vers av Neal
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-19 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal