Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olägenhet



väl framme vid ytterdörren
händer det att han småler
innan han låser upp

med förhoppningen
om att bli skrämd
av att någon hälsar tillbaka
ur mörkret innanför














Övriga genrer av alfa VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-19 21:38



Bookmark and Share


    prima donna
Jag tänker ofta den tanken, men typ tvärtom, hoppas att ingen ska svara som inte borde göra det. Eller stirra tillbaka mot en i spegeln när man tvättar ansiktet...
2007-11-19

  baklänges
ah. ja. riktigt bra.
2007-09-20

  Daniel_78 VIP
passande presentationsbild du har också ;)
rubrik, ja det mesta - skön
2007-09-20

  alfa VIP
till fredde (\'fredrika\' idag)
nope. möjligtvis känslan , men inte texten.
kanske tänker du på denna:

http://www.poeter.se/viewText.php?textId=213046

2007-09-19

  Christer Eriksson
jag får lite jan stenmarckkänsla av denna. väntar mig nästan ett femtiotalsvykort med en pratbubbla som bonus.. jag bor i en \"olägenhet\"..
2007-09-19

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
har du publicerat denna innan?
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén