Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två regndroppar som blev ett hav.



känslan
av läppar
som orsakar
jordbävningar
när
de möts.

känslan
av händer
som formar
oaser
när
de vidrör.

ömhet
som
våra ögon
utsöndrar.

melodier
som
vår tystnad
spelar.

ett varmt hjärta
som värmer
ett annat
och

våra själar
som älskar
med
varandra
när vi sover.




Fri vers av AneLa
Läst 474 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-19 22:21



Bookmark and Share


  aol
gud va vackert blev så berörd
2008-01-26

    höstblomma
..vacker om när 1 + 1 blir mer än två :-)
2007-09-20

  Ezo
Väldigt vacker..reagerade på rubriken, och ska säga som en vän sa till mig, två droppar från själen kan fylla oceaner :)
2007-09-20

  Patrick K
ger vackra bilder denna..
mycket bra
2007-09-19

    Maria C
mycke vackert skrivet. beskrivelsen är så fin. //maria
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

AneLa
AneLa