Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finalismen är nära

 

Snart avgörs finalismens öde

ska den få leva sitt korta liv

och ge tårana en sista chans att

förstå vad deras öde är.

 

Blott tre dar i utan sand

är de som ska förvandla

ett sandstott

till ett hus där ni kan torka.

 

Blott nio dar innan "utansanden"

kunskapen är den som

ska droppa ner för kinden

innan solen en sista gång

ska stiga upp i horisonten.

 

Blott 33 dagar

sedan finalismen ska få leva

och dess öde ska  avgöras

av ifall solens strålar fick

tårarna att glittra

och dras tillsammans

till ett slott utan sand.

 




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-09-20 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf