Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick

Stilla havet väcker livet

inom tidens brustna själar

genom mörker de faller i ljus.

Mot ögonblick av minnen

när stunden i vågorna log

i dina ögon jag såg mig i dig

för vi fann dagen i ett ögonblick.




Fri vers av Lindizz
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-20 15:38



Bookmark and Share


  nettizen
Ett ögonblick kan förändra hela världsbilden.
Vackert skrivet min vän
2007-09-22

  Just Emotions
underbart!!! :)
2007-09-20

    Cajsa
Fint skrivet
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz