Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats egen kärlekssång!

Hjärtats egen kärlekssång!

Hej sötnos!
Vart kommer du ifrån min ödmjukaste skönhet?
Och vilken stjärna är det som har haft den stora äran att ha kunna skapa någonting så vackert som du?!
En så vacker kvinna
Om du talar om det för mig så kommer jag att bege mig dit nu
För med första bästa raket kommer jag att flyga ända tills det att jag träffar på rätt planet
Och om jag sen har tur så kanske jag får chansen att träffa på en lika vacker kvinna som du!
Så snälla du!
Tala nu om!
Så att jag kan få känna på hur det känns innanför bröstet
när hjärtat sjunger sin egen kärlekssång

Hej sötnos!
Vart kommer du ifrån …….




Fri vers av Ken Cassel
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-09-20 16:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel