Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka!

I mörkret..
sover alla
alla utom
tonåringarna
vi strävar efter
nått vi inte vet
nånting som kallas
lycka!

du och jag
älskling
vi sover båda gott
vi har båda lycka
vi har varrandra!




Fri vers av Kill-something
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-20 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kill-something