Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit tyst heltäckningsmatta

Jag är en ättiksfjäril
med torra vingar
i behov av min handkräm
som skiner rosa
i min portmonnä
(var annars?)

Den ligger under din säng
(Bakom mina hårspännen)

Och jag som just flög ut genom ditt fönster
Verkar nog
som om jag måste
Gå upp för dom där Etthundrasjuttiofyra
trapp
stegen
igen
Till din doft och min tandborste
i ditt badrum
Rosa
i en så maskulin värld
Mina
fingeravtryck
på din spegel
(Andetag)
Igen




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 358 gånger
Publicerad 2005-04-18 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain