Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Medan regnet slår mot rutan


Mig Själv


höstgrå vindar
slagregn
uppdragna axlar
långt hem
kylslagna fingar

Mörkt på gator och torg
ensliga trapphus med nycklar
svarta blommor  i vissen korg

Ingen väntan på bättre tider
humöret vädret och tiden lider

Svartskog mörkslog
övertog
utsläppt hjärteblod
mig själv är jag
aldrig nog

07.09.21

 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-21 08:45



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej Maria, tack för fantastisk kommentar :-) du är så... ja.. medmänsklig, kärleksfull och genomgod.
Lena
2007-09-22

  Maria Zena Viklund
jag fyller din korg med värme, fyller dig full med kärleksblod, blommor till dig famnar full, jag målar hela världen till dig i vackra färger, allt för du ska bli glad!
2007-09-22

  devilsangel
Mörkt, dystert och vemodigt...Så bra skrivet!!
2007-09-21

  katt.inc
Mörk och nedstämd stämning, sista raderna träffar som ett slag. Mycket bra diktat.
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman