Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Å Gud ska vara god??

Då helt plötsligt kommer man på....
Att ni alla betyder så myket så...

Varför vet man inte det...
Före...

Innan det händer..det där som gör att man kanske...
Inte kan tala om det...

När man sitter med ångesten o rädslan..
Tänker på dig..
Där du sitter med din ångest och din rädsla..

Man tar för givet att det blir ljust nästa dag...
Lik väl som jag tänker att du..
Kommer att dricka ditt kaffe imorgon..

Sen sitter hon...ont i sin själ..
Med ångesten pulserande..
Genom alla sina porer..

Vill krypa ihop..Sluta...

Jag tänker stå upp o skrika..
När döden kommer...

Dra åt helvete din onda Fan..

För inte kan det finnas någon Gud?

Som alltid i evigheter kommer att ta..
Någon som är älskad..

Inte kan någon som påstås vara god..
Göra så förbannat illa..

Jag kryper ihop med dig...Med alla..
Vi gömmer oss i en bubbla o sätter på ett lås.
Stoppar in alla vi älskar o slänger nyckeln..

Jag finns här..
Jag vet att ni finns där..





Fri vers av systra
Läst 477 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-09-20 19:11



Bookmark and Share


  Bissen
Hmmm... Det här med att gud är god, d funderar jag mkt på...
Och varför? Och var? och Hur? Och när?

Så väl igenkännande!!!
2007-10-22

  Tildus
stoppa in mig me :-)
2007-09-21

  Patrik Andersson
Ja du, att fundera på hur vi ska ta hand om alla som vi älskar........hur vi ska ta hand om världen som vi känner den........är ju lite av en livsuppgift kanske........att fundera på det...att väcka tanken i vårt inre är en bra start.....tänk om alla vågade göra det......Starkt av dig!
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

systra
systra