Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland måste man fly från Sverige för att märka att man bara flyr från sig själv


Röd avgång igen

ett skyfall värt sitt namn
regnet, åskan & musiken
gör mig svidande påmind igen
det är bara du som fattas här

alla dina tusentals vackra attribut
jag önskar att den känslan
aldrig någonsin tar slut

en flygsplansslinga värt sitt namn
solen, sanden & drogerna
gör mig svidande omedveten igen
att det bara du som fattas här

alla mina tusentals vackra substitut
jag kväver hårt den känslan
så den försvinner till slut




Fri vers av J P
Läst 407 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-20 19:24



Bookmark and Share


    Elin Sundström
Du, snyggt skrivet. Känslan förmedlad. Ärligt vacker och vemodig.
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P