Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtat dunkar

hjärtat dunkar när jag ser dig
hjärtat dunkar hårdare när du ser på mig
jag blundar och drömmer om oss
men, din blick vandrar vidare




Fri vers av R-M
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-20 19:53



Bookmark and Share


  Just Emotions
åååh den här ÄLSKAR JAG!!
Du är fantastisk!!! APPLÅD!!!
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

R-M
R-M