Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget vackert

Jag är så trött

fysiskt

psykiskt

kropsligt

menalt

är allt slut

så slut att det gör ont

jag kommer

inte att klara skolan

aldrig att bli hel

aldrig bli stabil

aldrig att bli älskad

fullt och helt

för även om jag älskar till det yttersta

komemr jag aldrig lite på kärleken igen

inte ens på en vän

aldrig emr kommer jag bli förvånnad när ja blir sviken

även om det alltid kommer göra ont

det är livet säger du

människor kommer och går

må så vara

det ändrar ingenting

jag är ingen hel människa

jag komemr aldrig att bli det¨

jag lever ett tomt liv

och dethär är ingen dikt

det är något skrivet av en patetisk människa som tycker synd om dig själv

nu skall ja gå ut och gå i natten

se till att jah inte helelr inatt sover tillräkligt

hoppas det regnar








Fri vers av R-M
Läst 553 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-21 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R-M
R-M