Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som tur är jag envis som en åsna även om det ofta är jobbigt det med


Ont

Det gör så ont att jag vill bara riva ut det
Riva ut mitt hjärta, min själ, mina känslor

Tårarna rinner innuti men vägrar komma ut
De bränner svarta hål i själen

Kroppen skakar
Hjärtat klappar, andas häftigt

Äntligen kommer tårarna, det var länge sen jag grät
Min kudde blir våt, jag blir tom för stunden

Svarta tårar fortsätter bränna svarta hål
I en svart själ

Huvudet dunkar
Jag är så trött, så rastlös, så uppgiven




Fri vers av R-M
Läst 616 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-03 16:46



Bookmark and Share


    ~maria~
riktigt jäkla satrkt skrivet!jag vet din känsla, när det gör ont vill man inget hellre än att bara riva ut det som smärtar..hjärtat
2008-01-13

    Bodil Sandberg
Jag glömde att poängtera hur stark jag finner dikten...oerhört gripande
2008-01-12

    Bodil Sandberg
Ja ibland är livet skoningslöst och vi finner ingen glädje..ingen vilja att längre finnas här...visst känns det bättre ..förlösande..när tårarna kommer..men kvar är ändå smärtan...därinne..sväller...pulserar..tills nästa stund av kaos
2008-01-12

  Burn
gråt och tårar är något fantastiskt... speciellt för en överfylld själ... så släpp bara på tårarna när dom vill ut...
2008-01-04

    ej medlem längre
jag vet.och du vet.
exakt hur det är.när det gör ont.
bra skrivet.
2008-01-03
  > Nästa text
< Föregående

R-M
R-M