Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läggdags

Låter kläderna falla till golvet
Ger mig själv en lång blick i spegeln

Önskar ja hade ddär smala benen, smala midjan
smalt ansikte, felfri hy

Allt det jag och d flesta tycker är snyggt
\"flodhäst\" ekar i mitt huvud

Att enligt formler och tabeller vara 15kg från idealet
Känns hårt

Sluter mina ögon, försöker mota bort tankar
Skakar mitt blonda huvud

Stiger upp på tå, för att se musklerna
musklerna i vaderna jag vet finns där

Granskar axelparti och armar, spänner
söker tillfredställelse

Magen, den runda magen
även där får ja dom att synas, musklerna

löser upp hårsnurran och lägger mig i sängen
drar täcket tätt, sluter ögonen, vill nu somna

men när jag släpper murarna för att låta sömnen vinna
smyger tankar jag inte vill tänka inn

samtidigt saknar jag så det gör ont
men när saknaden motas bort kommer en tomhet

samtidigt som allt skit, allt som borde göras
allt som gjorts fel får mitt huvud att vilja explodera

får mig att sakna dig mer
behöva dig mer, behöva nån mer

vrider mig som en orm, blir allt argare
på mig själv

just nu är jag så svag
snälla fyll de gigantiska hålen innuti

de äter allt mer, vill ha mig
får mig att reagera så konstigt




Fri vers av R-M
Läst 528 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-01-20 23:11



Bookmark and Share


  RS
En stund tror man du kommer att beskriva dig naken....på gränsen till total nakenhet!
Spännande!
2008-01-21

  Burn
vilken naken och avskalad berättelse! och det funkar så bra med indelningen i tvårader. och du fångar olika former av existensiell vånda på ett myckt gripande sätt.
2008-01-21

  Bortklemad
Jag såg rubriken väldigt tilltalande!
Innehållet var ännu bättre!

Starkt skrivet! bra!

Mvh Oskar
2008-01-20

    The one winged angel
den var fett bra. gillade hur du liksom bytte ämne typ. från att ha börjat med utseende och sedan gick det över till sorg. jag gillade det :D
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

R-M
R-M